Skip to content

Wintertijd Challenge

19 oktober 201736 second read

Wassenaar – Op vrijdagavond 27 oktober a.s. organiseert WZK-zwemmen in samenwerking met het Sterrenbad de Wintertijd Challenge. Dit is onderdeel van een landelijke actie, waarbij via sponsoractiviteiten de deelnemers geld ophalen voor Spieren voor Spieren.

WZK vult dit in door eerst vanaf 19.00 uur een zwemmarathon van 1 uur te organiseren voor individuele deelnemers. Deze deelnemers tekenen tegen een vast bedrag in op een vooraf opgegeven zwemafstand.

Vanaf 20.00 uur start er een zwemmarathon wedstrijd voor bedrijven van 1 uur. De bedrijven schrijven tegen betaling van minimaal 100 euro in met een team van minimaal 5 zwemmers. Voor het team met de grootste afstand is er een prijs beschikbaar. Het meest opvallende zwemteam ontvangt eveneens een prijs.

WZK hoopt op een mooie opbrengst voor het goede doel.

Tags

Spieren voor SpierenWassenaarWintertijd Challenge
Gerelateerde artikelen
Back To Top