Skip to content

Word Vrijwilliger! Week 43 2017

23 oktober 20172 minute read

Wassenaar – Bijna de helft van de Nederlanders doet vrijwilligerswerk. Nederland is daarmee een van de koplopers. De waarde van alle uren vrijwilligerswerk wordt geschat op ongeveer 15 miljard euro jaarlijks. Als motivatie geven veel vrijwilligers aan dat vrijwilligerswerk hen nieuwe inzichten verschaft. Zij kunnen laten zien dat zij het belangrijk vinden om anderen te helpen. Bovendien leren ze “in de praktijk” van het vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk is goed voor je gevoel van eigenwaarde en bovendien staat het ook nog eens heel goed op je CV. Heb jij de vrijwilliger in jezelf al ontdekt? Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale voor inzicht in de ca. 100 uitstaande vacatures in Wassenaar en omgeving.

*Bij de Wassenaarse Wereldwinkel zijn Verkoopmedewerkers (Vacaturecode G 058) die willen helpen om derde wereld producten voor een eerlijke prijs aan de man te brengen van harte welkom.
*Ben je ook enthousiast over ons mooie natuurgebied Hollands Duin (Kuststrook van Wassenaar tot de grens van Noord-Holland). Vertaal de unieke charme van dit gebied naar bezoekers (volwassenen en kinderen) door hen rond te leiden tijdens speciale excursies als Gids (Vacaturecode D 032).
* Bied jij een luisterend “oor” via de telefoon, chat of email aan iedereen die daar om uiteenlopende redenen behoefte aan heeft als chat- en/of telefoonmedewerker (Vacaturecode H 044) van Sensoor? Je maakt een wereld van verschil. Speciale training start in november 2017.
* Stichting Allegoeds organiseert vakantieweken voor ouderen die anders om fysieke of sociale redenen niet op vakantie zouden kunnen. Heb jij ervaring als verpleegkundige? Meld je aan als Zorg coördinator (Vacaturecode K 011) en zorg – gedurende een week -samen met een team vrijwilligers voor het medisch welzijn van de gasten. Of meld je aan als Verpleegkundige/Ziekenverzorgende (Vacaturecode K 012) en verleen, gedurende een week, de nodige zorg aan de vakantiegangers.

Meer weten over deze of andere vacatures in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m do van 09.30-12 uur. Op vrijdag kunt u terecht op het vrijwilligersspreekuur in de Bibliotheek van 10-12 uur. Vraag naar de vacaturemappen in de Bibliotheek of op het Gemeentehuis.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top