Skip to content

Inbrekersbende heeft het gemunt op horeca-exploitanten

3 november 201743 second read

Wassenaar – n acht dagen tijd hebben vijf Wassenaarse horeca-exploitanten op hun huisadres bezoek gehad van inbrekers. De ongenode gasten sloegen toe op momenten dat de bewoners hard aan het werk waren in hun bedrijf. Wassenaar wordt momenteel sowieso weer geteisterd door veel inbraken.

Aad Lorjé, exploitant van Bozlust (foto): “De schrik zit er goed in bij de horecamensen. Bij geval nummer twee denk je nog aan toeval. Maar vijf collega’s in acht dagen tijd is geen toeval meer. De inbrekers zijn heel brutaal; mijn twee honden waren thuis en dat zijn echt geen schoothondjes. De buurvrouw heeft ze horen blaffen. Een van de honden heeft een flinke zwelling op zijn kop. Ik denk dat die een klap tegen zijn kop heeft gekregen. Ons hele huis was overhoop gehaald. Zelfs de kinderkamers werden niet overgeslagen. We kunnen niet meer doen dan extra alert zijn.”

Tags

HorecaInbrekersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top