Skip to content

Succesvolle Spieren voor Spieren-actie bij WZK Zwemmen

8 november 201755 second read

Wassenaar – Afgelopen vrijdag organiseerde WZK samen met SportPlaza Wassenaar een succesvolle sponsoravond voor de landelijke actie Spieren voor Spieren. Individuele zwemmers en zwemsters en 4 bedrijventeams zetten zich in om via hun eigen prestaties een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar te zwemmen.

Om 19.00 klonk het startschot voor de individuele zwemmers. Deze zwommen onder begeleiding van muziek en in een versierd Sterrenbad een afgesproken afstand die kon variëren van 100 tot meer dan 500 meter. Na een uur werden zij afgelost door de bedrijventeams, die in een uur tijd via het estafettemodel een zo groot mogelijke afstand moesten afleggen. Winnaar van deze estafette werd het team van de wedstrijdzwemmers van WZK. Van groter belang was uiteraard dat er een mooi bedrag bij elkaar werd gezwommen.
Sportfondsen Nederland BV deed hier nog een extra gift bij van 250 euro.
De avond werd door de deelnemers gezellig samen afgesloten in de clubruimte van WZK.

Nieuwsgierig geworden? WZK Zwemmen heeft nog altijd ruimte voor nieuwe leden. U kunt zich of uw kinderen aanmelden voor elementair zwemmen, wedstrijdzwemmen of waterpolo. Bezoek de website van WZK Zwemmen en neem contact op.

Tags

Spieren voor SpierenWassenaarWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top