Skip to content

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding

10 november 201733 second read

Wassenaar – Politieagenten hielden vrijdag 10 november om 08.55 uur op Landgoed Backershagen een verwarde man aan. Tijdens de aanhouding loste een van de agenten een waarschuwingsschot.

Agenten kregen een melding dat een inzittende van een auto in het bezit was van een mes en daarmee liep te ‘zwaaien’. Politieagenten die een onderzoek instelden zagen dat de man agressief gedrag vertoonde en inderdaad een mes in zijn handen had. De man dreigde zichzelf mogelijk iets aan te doen. Agenten die ingrepen zagen dat de man stekende bewegingen met het mes in de richting van de agenten maakten. Een van de agenten loste een waarschuwingsschot waarna zij de verdachte, een 53-jarige Eindhovenaar, aanhielden.

Tags

PolitieWaarschuwingsschotWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top