Ga naar hoofdinhoud

Henk Poort vertelt en zingt in Theater Warenar

27 november 20172 minute read

Wassenaar – Henk Poort brengt op vrijdag 8 december zijn voorstelling Ik ben mijn lied in Theater Warenar. Hij blijkt niet alleen goed in het zingen van musical-songs en opera-aria’s maar ook een meeslepend verteller. Meer informatie over deze en andere voorstellingen vindt u op de website van Warenar. Kaarten bestellen kan gemakkelijk via de website www.warenar.nl.

Henk Poort is bij de een bekend als musicalacteur, bij de ander als operazanger. Eén ding staat vast: weinigen in de wereld maken de overstap van musicalsong naar opera-aria met zo’n gemak. Minder bekend is dat Henk Poort ook een boeiend verhalen-verteller is.

In Ik ben mijn lied zingt hij nummers uit zijn omvangrijke repertoire (musical, operette, opera en pop) en kruipt hij in de huid van kleurrijke personen uit zijn verleden. Hij vertelt van het leven in de Jordaan, waar de opera’s luidkeels werden meegezongen, laat ons kennismaken met de Jordaanse ‘omes’ die ongevraagd hun levenslessen aanboden en gunt het publiek een kijkje achter de schermen van de wereld van de musical en de opera.

Ga zitten en geniet van een avond met Henk Poort in aria’s, verhalen en songs.

Kaartverkoop
U kunt genieten van Henk Poort op vrijdag 8 december in Theater Warenar. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 18 en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl.

Tags

Henk PoortWarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top