Skip to content

Voedselbank Wassenaar doet wederom mee met Douwe Egberts Waardepuntenactie

27 november 20172 minute read

Wassenaar – Het zijn moeilijke tijden voor veel mensen. Niet iedereen profiteert van een beter wordende economie. Duizenden gezinnen leven onder de armoedegrens. Gelukkig kunnen de voedselbanken een aantal van deze mensen ondersteunen met een wekelijks voedselpakket. Koffie lijkt een luxeproduct, maar je kunt je voorstellen dat deze mensen een moment van ontspanning kunnen gebruiken. Koffie komt echter maar sporadisch voor in onze pakketten. Een pak koffie in het pakket is een klein gebaar, maar wordt zeer gewaardeerd.

Wat houdt de actie in?
Op elk pak koffie van Douwe Egberts zitten een of meerdere waardepunten. Hiermee kunnen consumenten sparen voor o.a. gratis koffie. Met Douwe Egberts hebben we afgesproken dat ook dit jaar deze punten ook kunnen worden ingezameld ten behoeve van koffie voor de Voedselbanken. Douwe Egberts verhoogt het aantal ingezamelde waardepunten met een nog nader te bepalen afrondingspercentage (meestal zo rond de 15%). Dit aantal wordt verzilverd in pakken Roodmerk koffie van 250 gram.

Voedselbank en Lions
De voedselbank Wassenaar, ondersteund door de plaatselijke Lionsclubs, gaat net als voorgaande jaren weer aan de slag om de DE Waardepunten in te zamelen. De waardepunten, bij voorkeur geteld in een gesloten enveloppe met daarin of daarop vermeld het aantal punten , kunnen vanaf 29 november tot en met 3 januari 2018 worden ingeleverd op de volgende adressen: Albert Heijn, Stadhoudersplein, Jumbo Mark Blaauw, Luifelbaan, Bibliotheek, Langstraat, St. Jozefkerk, Van Cranenburchlaan 31 2241 PJ Wassenaar. Per post inleveren kan ook door de enveloppe te sturen naar laatstgenoemd adres t.a.v. mevr. M. van Leeuwen.

De laatste actie leverde 785 pakken koffie op en het doel is dit aantal te evenaren.

Tags

Douwe EgbertsVoedselbankWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top