Skip to content

Voetbalschool De Geer maakt doorstart bij s.v. Wassenaar

28 november 20173 minute read

Wassenaar – Voetbalschool De Geer was de afgelopen seizoenen actief bij de voetbalvereniging VELO in Wateringen. Vanaf december 2017 zal de Voetbalschool een doorstart maken op het mooie complex van Sportvereniging Wassenaar aan de Charlottestraat in Wassenaar.

Voetbalschool De Geer staat onder leiding van Boudewijn de Geer, die een rijke ervaring als voetballer en trainer-coach heeft. Als voetballer begon Boudewijn de Geer op vijfjarige leeftijd bij H.V.V. in Den Haag, waarna hij op dertienjarige leeftijd via het Haagse Jeugdelftal overstapte naar de roemruchte jeugdopleiding van ADO Den Haag, waar hij zich ontpopte tot een snelle, behendige en scorende vleugelspits in een team met bekende namen als Johnny Dusbaba, Martin Jol en Tsjeu La Ling.

In de jaren zeventig begon De Geer, net achttien jaar oud, zijn profcarrière bij FC Den Haag. Hij speelde vervolgens in het betaalde voetbal bij Haarlem FC, Molde FK (Noorwegen), Lilleström SK (Noorwegen), Hercules Alicante (Spanje), De Graafschap en Brisbane Lions (Australië).

De Geer was als ADO-jeugdspeler ook actief bij het Haagse Jeugdelftal en het Nederlands Elftal onder 18 jaar. Met FC Den Haag, Molde FK en Lilleström SK speelde hij in de Intertoto en de Europa Cup.

Na zijn profcarrière begon De Geer aan zijn trainersloopbaan en is in het bezit van de KNVB-licentie UEFA A. Vanaf 1984 werkte hij bij vele verenigingen in de functie van Jeugdtrainer, Seniorentrainer, Technisch Jeugdcoördinator en/of Hoofd Jeugdopleidingen. Momenteel is hij werkzaam als Hoofd Jeugdopleidingen bij de v.v. Wilhelmus in Den Haag.

VOETBALSCHOOLDEGEER.VPWEB.NL

Wil jij als voetballer beter worden, de functionele voetbaltechnieken aanleren, meer zelfvertrouwen krijgen en te weten komen wat er zoal in de voetballerij omgaat, twijfel dan niet en meld je snel aan via de website van Voetbalschool De Geer (voetbalschooldegeer.vpweb.nl).

De trainingen zijn voor zowel jongens als meisjes vanaf zes tot vijftien jaar en bij welke vereniging jij lid bent maakt niets uit, iedereen is dus welkom op het sportcomplex van de s.v. Wassenaar. Lees wel even de algemene voorwaarden op de website van Voetbalschool De Geer goed door (voetbalschooldegeer.vpweb.nl), voordat jullie je aanmelden.
De Techniektrainingen zijn op de dinsdag en de donderdag tussen 16.30-17.30 uur (jongere groep) en tussen 17.30-18.30 uur (oudere groep)! De eerste Techniektrainingen starten op donderdag 14 december 2017!

Alle deelnemers ontvangen aan het begin van Cursus 1 een Trainingstenue van Voetbalschool De Geer en een digitale Trainingsmap. Meld je dus snel aan als je vanaf 14 december 2017 wilt meedoen!

Tags

De GeerVoetbalschoolWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top