Skip to content

Boek 50 jaar Vereniging van Vrienden van Wassenaar

10 december 201734 second read

Wassenaar – Er is een nieuw boek verschenen over de geschiedenis van 50 jaar Vrienden van Wassenaar. Op 5 november hebben de Vrienden tijdens hun slotmanifestatie het eerste exemplaar uitgereikt aan w.n. burgemeester Charlie Aptroot

Het boek is geschreven door Frans Micklinghoff en telt 265 pag’ s.Hij beschrijft alles wat zich de afgelopen 50 jaar heeft afgespeeld bij de Vrienden en alle ontwikkelingen en gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld in ons dorp m.b.t.de politiek, infrastructuur, de Leidsebaan, de Norah, de RijnlandRoute, de Rijksstraatweg, de gele tram, raadhuis De Paauw, museum Voorlinden, Meijendel, Lentevreugd, Vliegkamp Valkenburg, winkelcentrum Langstraat, burgeracties, fusie met Voorschoten en nog heel veel meer.

Een boek dat elke Wassenaarder gelezen moet hebben.

Tags

BoekenVrienden van WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top