Skip to content

Verlichte Polderroute 2017

30 december 201753 second read

Wassenaar – Afgelopen vrijdag organiseerde de Agrarische Natuurvereniging Santvoorde de inmiddels traditionele Verlichte Polderroute. Dit is een mooie en verlichte winterwandeling door een mooi stukje authentieke natuur in het weidegebied tussen Leiden, Katwijk en Wassenaar. Voor jong en oud een ideale manier om tussen Kerst en Oud & Nieuw kennis te maken met alle mooie bedrijven en ambachten die deze omgeving te bieden heeft. Een leuke en leerzame lichtjesroute dus!

Langs de verlichte route, die ongeveer 2,5 kilometer lang is, openden zes bedrijven hun deuren. Van 16.00 uur tot 21.00 uur kon men genieten van demonstraties schapen drijven, rietdekken, koeien melken en kaas maken, maar ook van versierde koetsen in een stoeterij, een imker en zijn bijen, streekeigen wijn, paarden en hun uitrusting en een rondleiding over een monumentale boerderij met een speciaal koeienras. Daarnaast werd op de deelnemende bedrijven gezorgd voor winterse hapjes en drankjes. Op alle verlichte bedrijven langs de route waren prachtige dingen te zien en te beleven.

Deelnemende bedrijven: Familie L’Ami, Stoeterij in het Groene Hart, Boerderij Nellesteijn, Stal Den Hollander, Rietdekkersbedrijf Emil Nijp en Stal Heijstek

Tags

SantvoordeVerlichte PolderrouteWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top