maandag 18 oktober 2021

S Sport

Beginnen met hardlopen? Start to Run!

Wassenaar - Die rode wangen, dat frisse gezicht en dat gezonde lijf; ook jij kunt een hardloper zijn! Kom meedoen, kom beleven, kom hardlopen en maak het mee tijdens de 6-weekse cursus Start to Run.

Zaterdag 14 januari 2017 start bij WZK Tri-Team Dé loopvereniging van Wassenaar een nieuwe cursus Start to Run. Na een zes-weekse cursus Start to Run kun je zo’n 25 minuten achter elkaar hardlopen. Believe it! Enthousiaste trainers en gezellige loopmaatjes wachten je elke zaterdag op voor een energieke training in het park. Samen werk je toe naar de afsluitende ‘Start to Finish’ trainingsloop op de zevende zaterdag. Je conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën. Wie heeft er nog een excuus om op de bank te blijven zitten? Ga mee naar buiten!

Je krijgt veel meer dan alleen een fit lichaam als je meedoet aan Start to Run! Je ontvangt ook een functioneel hardloopshirt, drie edities van het tijdschrift Runner’s World én het speciale Start to Run Magazine, vol beginnerstips en weetjes. Je bent voor vier maanden lid van de Atletiekunie zodat je verzekerd bent tijdens de trainingen en je krijgt korting op producten van de Atletiekunie.

Duizenden lopers gingen je voor en zijn via Start to Run aan een veilige en gezonde hardloop carrière begonnen; Maak ook zo’n gezonde en veilige start, samen met loopmaatjes uit je eigen omgevingen laat je begeleiden door deskundige en ervaren trainers van WZK Tri-Team De loopvereniging van Wassenaar.

Twijfel je of je Yakult Start to Run leuk vindt? Of ben je wellicht onzeker of je het wel kunt? Kom dan naar de proeftraining op zaterdag 7 januari 2017 en maak kennis met Henny en Willem jullie Start to Run trainers. Vanaf 9:00 uur staat koffie en thee klaar en om 9:30 begint de proeftraining. Aanmelden hoeft niet maar kom wel op tijd zodat je niets mist.

De eerste Start to Run training begint op zaterdag 14 januari. Er wordt getraind vanuit de WZK clubruimte in het Sterrenbad (Generaal Winkelmanlaan 2, 2243 AZ Wassenaar). De ingang van de WZK clubruimte bevindt zich aan de rechter zijde van de hoofdingang halverwege de parkeerplaats.

Voor meer informatie: www.yakultstarttorun.nl