woensdag 12 mei 2021

S Sport

Nieuwjaarsdag bij S.V. Wassenaar

Wassenaar - Op 1 januari was het op S.V. Wassenaar al vroeg gezellig. Terwijl de meeste mensen nog bijkwamen van de Kerst en Oudjaar waren de echte fanatiekelingen zich al in het zweet aan het werken op het voetbalveld. Traditiegetrouw werd het nieuwe jaar sportief ingeluid met een stevig potje voetbal. Na afloop vond er in de kantine een nieuwjaarsreceptie plaats.

Namens het bestuur sprak de nieuwe voorzitter dhr. David van Veen de aanwezige leden toe. Het is geen geheim dat de club in een moeilijke periode zit, maar met hulp van iedereen die de club een warm hard toedraagt is men druk bezig om een mooie toekomst zeker te stellen.
Wat dat betreft vormen de sportieve prestaties van de ploegen een goed vooruitzicht.
Voetbal Heren 1 speelt leuk voetbal en draait goed mee in de middenmoot. Heren 3 doet halverwege het seizoen nog steeds mee om het kampioenschap.
Ook de dames presteren uitstekend. Het eerste team is nog steeds de titelfavoriet in de competitie. Het seizoen van de honkbal en softbal zit er al op en het is bekend dat er met meerdere kampioenschappen ook daar genoeg te vieren viel.

Een sportclub kan niet zonder zijn leden. S.V. Wassenaar vormt daarop geen uitzondering en een receptie biedt een mooie gelegenheid om daar eens bij stil te staan. Drie leden werden er vandaag in het zonnetje gezet vanwege hun jarenlange clubtrouw en inzet.
Dhr. M. Vogels, 25 jaar lid.
Dhr. R. Meijer, 25 jaar lid. Dhr. Meijer is in het verleden actief geweest als voorzitter van de club en heeft zich daarnaast jarenlang bezig gehouden met het clubblad.
Dhr. H. Oly, 75 jaar lid! Na een lange carrière als speler is dhr. Oly tot op de dag van vandaag actief als lid van de werkgroep en daarnaast ook de beheerder van het clubarchief.

Alle drie ontvingen ze het jubileum speldje en een bosje bloemen als dank.
Uiteraard bedankt het bestuur ook alle andere leden voor hun betrokkenheid bij de club. Met z’n allen hopen we er een mooi, sportief, gezellig en gezond 2017 van te maken.