donderdag 16 juli 2020

K Kunst & cultuur

Stringcaster met gezellige muziekavond in Warenar

Wassenaar - Stringcaster verzorgt de eerste editie in 2017 van het muzikale Theatercafé van Warenar. Dat is een serie gezellige concerten op de zaterdagavond. Op zaterdag 14 januari brengt deze vijfkoppige muziekgroep een avond vol covers en traditionals uit de jaren '40 & '50. Het optreden vindt plaats in het theatercafé van Warenar. Het concert begint om 20.15 uur maar de zaal is al open vanaf half 8. Voorafgaand aan het optreden zal Frans Graafstal toepasselijke plaatjes draaien. Een kaartje kost slechts € 7,50. Kaarten bestellen kan via www.warenar.nl of ’s avonds aan de zaal.

Vijf mannen met snaarinstrumenten en een mondharmonica. Doorgewinterde muzikanten met roots in de blues, rockabilly, Irish folk en country. Staan al jaren op podia in binnen en buitenland en speelden onder andere samen met James Burton, Rocky Burnette, Paul Burlison, Albert Lee, DJ. Fontana en Jim Weider en Helen Watson.

De muziek is een mengeling van bluegrass, rockabilly, country, folk en hillbilly. Met stuwende mondharmonica, highspeed viool, pickin' resonator gitaar, 5-string banjo, high-octane mandoline, strumming rhythm gitaar en driving bass wordt een eigen sound neergezet.

Line up:
Ralf Wychgel: mandoline en zang
Jimmy Ellis: Viool en Mandoline
Robert van Driesten: harmonica, banjo en zang
Martin Voogd: rhythm Gitaar en zang
Marcel Verbaas : Staande bas en zang

Kaartverkoop
U kunt genieten van Stringcaster op zaterdag 14 januari in Theater Warenar. Het optreden begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 7,50 en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief