woensdag 12 mei 2021

S Sport

Voor € 35,- sponsort u al een dozijn ballen voor de honkballers van S.V. Wassenaar!

Wassenaar - Met een flyer, beginnende met de tekst “Voor u ligt een folder van de afdeling Honk- en Softbal, onderdeel van de sportvereniging Wassenaar, gelegen in de wijk Kerkehout” is de Honk- en Softbal vereniging begonnen met een actie om vrienden, bekenden, bedrijven en eigenlijk een ieder die de honk- en softbal een warm hart toedraagt, als ballensponsor binnen te halen voor de club.

Komend seizoen zijn er behalve 2 herenteams bij honkbal en 2 damessoftbalteams ook, in samenwerking met ABF, de sportclub gelegen naast de Amerikaanse school in Wassenaar, 2 Beeball teams, 2 Rookieteams en 1 Aspiranten jeugdteam actief in diverse competities van de Koninklijke Nederlandse Honk- en Softbalbond (KNBSB)

Vorig jaar zijn zowel het dames softbalteam (Dames 1) als ook het 1e honkbalteam van s.v. Wassenaar gepromoveerd. Dames 1 komt het komende seizoen uit in de 2e klasse en Heren 1 komt uit in de Overgangsklasse. De Overgangsklasse is te vergelijken met de Jupiler League bij voetbal. Kortom topsport. Met dat verschil dat er in een weekeinde een thuis- en een uitwedstrijd worden gespeeld. Om op dit niveau mee te kunnen komen wordt er door de heren tweemaal in de week ’s avonds getraind.

De honk- en softbalsport is geen goedkope sport. Het is aan de vereniging om te zorgen voor de juiste (veiligheids) uitrusting die nodig is voor het spelen van een wedstrijd. Naast een thuis- en een uittenue, moet u per team denken aan diverse helmen, een catchers uitrusting, knuppels, honken en ballen. Een ieder jaar grote, terugkerende kostenpost is het aantal aan te schaffen wedstrijdballen. Deze kostenpost wil de club doormiddel van sponsoring bekostigen. In ruil voor € 35,- goed voor één dozijn wedstrijdballen wordt de sponsor vermeld als bedrijf of vriend van de Honk- en Softbalafdeling op het sponsorbord in de kantine en tevens op de website www.svwassenaar.nl

Hoe het werkt? U stuurt een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geeft daarin aan dat u als vriendin, vriend of bedrijf een of meerdere dozen ballen wilt sponsoren. Naar aanleiding van uw mail nemen wij contact met u op.

Per weekeinde zijn zodra het seizoen begint meerdere wedstrijden te zien. Wedstrijden die gratis te bezoeken zijn. De vrienden en vriendinnen kunnen naar wedstrijden komen kijken die de laatste jaren bij s.v. Wassenaar op een steeds hoger niveau gespeeld worden. Wat het afgelopen seizoen met enige regelmaat al volle tribunes opgeleverd heeft. Voor bedrijven exposure door de vermelding op het sponsorbord en op de website Kom kijken naar mooie wedstrijden met vast en zeker weer spannende momenten en mooie spelsituaties en sponsor s.v. Wassenaar.