maandag 25 oktober 2021

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 2 2017

Wassenaar - Meer doen voor een ander of de samenleving? Je tijd, kennis, netwerk, ervaring enz. inzetten voor een goed doel? Misschien is dat wel een van jouw goede voornemens voor 2017. Kom nu in actie en kijk vrijblijvend op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl of van de circa 100 uitstaande vrijwilligersvacatures in Wassenaar e.o. er een bij jou past. Er is een uitdagende vrijwilligerstaak voor iedereen, of je nu veel of weinig tijd hebt, jong of oud bent of hoog- of laagopgeleid bent. Heb je echt te weinig tijd? Zet je dan bijv. een keer per jaar in tijdens een evenement of tijdens de grootste landelijke vrijwilligersactie in Nederland “NLdoet” op 10 en 11 maart a.s. Kijk op www.nldoet.nl voor een klus bij jou in de buurt. Ontdek de vrijwilliger in jezelf

Uit het aanbod van de Vrijwilligerscentrale:
* Help mee sportverenigingen draaiende en betaalbaar te houden. Pak een taak op in de club. Badmintonclub Wassenaar zoekt bijv. een PR-vrouw of -man (Vacaturecode B096) die in het Bestuur plaatsneemt en de contacten binnen en buiten de vereniging gaat optimaliseren.
* Ouderensoos De Peppel zoekt een enthousiaste Activiteitenbegeleider (vacaturecode A 106) die op de dinsdag de spellenavond (klaverjassen en rummicub o.a.) in goede banen wil leiden.
* De Vrijwilligerscentrale zoekt een Consulent m/v (vacaturecode B068) die een ochtend per week aspirant vrijwilligers wil gaat “matchen” met een passende funktie. Kom jij ons enthousiaste team versterken?
* Ieder jaar krijgen zo’n 160.000 nieuwe mensen in ons land te maken met een hersenziekte of hersenletsel. Hoe meer we over hersenen weten, hoe beter we ze kunnen helpen. Help de Hersenstichting om geld in te zamelen voor onderzoek. Collecteer (vacaturecode G 024) een paar uurtjes in je wijk in de actieweek van 30 januari t/m 4 februari.
* Het is belangrijk dat kinderen zo snel mogelijk leren zwemmen. Ben je minimaal 16 jaar oud, kun je zelf goed zwemmen en met jonge kinderen overweg? Train kinderen vanaf 4 jaar voor het behalen van de ABC diploma’s op zaterdagochtend of maandagavond (vacaturecode E 030) bij EVZV in Voorschoten.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12 uur. Vraag naar de vacaturemappen op het gemeentehuis en bij de bibliotheek.

Gelukkig Nieuwjaar!
De medewerkers van de Vrijwilligerscentrale Wassenaar wensen alle actieve – en aspirant-vrijwilligers in Wassenaar e.o. , alle (vrijwilligers)organisaties waar zij mee samenwerken en alle winkels en bedrijven die een korting aanbieden op vertoon van de Wassenaarse vrijwilligerspas een heel gelukkig, gezond en succesvol 2017.