dinsdag 16 augustus 2022

A Algemeen

Gezocht: Leuke luitjes uit Wassenaar

Wassenaar - Wie wil er mee? Iedereen heeft zijn eigen hobby's, maar het is gezelliger om dat met een leeftijdsgenoot te doen. En die zijn vaak dichterbij dan je denkt. Op www.leukeluitjes.nl vind je leuke luitjes die ook willen wandelen, fietsen, handwerken, naar het museum of samen eten. Begin het nieuwe jaar goed, meld je aan en ga mee!

Wat is www.leukeluitjes.nl?
Op www.leukeluitjes.nlkun je in contact komen met mensen in de buurt die dezelfde hobby’s hebben als jij. Daar zie je dat er buurtgenoten zijn met dezelfde hobby’s als jij. Om die buurtgenoot makkelijker te vinden is Leuke luitjes opgericht. Je bent echt niet de enige die graag wandelt, handwerkt, koffie drinkt of naar een concert gaat. En samen is vaak toch leuker?

Hoe werkt het?
Zo eenvoudig als mogelijk. Aanmelden is gratis. We hebben natuurlijk wel je postcode en je emailadres nodig. En vergeet je hobby niet in te vullen. De postcode is nodig om te bekijken wie er dichtbij woont. En je emailadres is belangrijk om contact met de ander te leggen. Mensen met dezelfde interesse die bij elkaar in de buurt wonen, krijgen namelijk elkaars e-mailadres om contact te leggen. Je houdt natuurlijk zelf de regie en kunt zelf bepalen of en wanneer je samen iets leuks gaat doen.

Nieuw Initiatief
Een van de oprichters is Ronald Scheffer (Oosterbeek) : "Ik hou zelf heel erg van gezelligheid en gun dat anderen ook zeer. Jongeren vinden elkaar via internet, maar voor 60-plussers zijn die apps niet zo geschikt. Juist voor 60-plussers is www.leukeluitjes.nl opgericht. Deze website is simpel, zodat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen. We hopen veel mensen blij te kunnen maken met nieuwe uitjes! De eerste aanmeldingen stromen binnen. Ik zoek vooral mensen die willen fietsen, wandelen, handwerken, culturele uitstapjes of samen iets eten of drinken. Bij ons vind je die buurtgenoot voor leuke uitjes!”

Wat vind jij leuk? Kaarten, fietsen, wandelen, fotograferen, samen iets drinken, samen eten, naar theater of museum. Het is allemaal welkom. Laat het ons weten en meld je aan! Dan kijken wij of we voor jou een buurtgenoot kunnen vinden die hetzelfde leuk vindt. Gezellig!