woensdag 12 mei 2021

S Sport

Softbal adspiranten ontwaken uit de winterslaap

Wassenaar - Al een aantal weken wordt er hard getraind aan conditie, techniek en alles wat komt kijken bij het softballen. Onlangs hebben we ons ingeschreven in de competitie dus we gaan een leuk jaar tegemoet. Pakken zijn gepast, handschoenen zijn gehaald en we zijn er klaar voor!

Nu zijn we nog volop in de zaal bezig, maar zodra het weer het toelaat gaan we naar buiten. In het weekend van 18 maart staat de eerste wedstrijd voor de meiden op het programma. Deze wedstrijd is de grote test om alles at we geleerd hebben in de praktijk te brengen. Met de inzet die we nu laten zien moet dat zeker lukken.

Maar we zijn nog steeds op zoek naar aanvulling voor ons team! Dus ben je tussen de 11 en 15 jaar en lijkt het je leuk te softballen of wil je een keer kijken of het wat voor je is kom mee trainen met deze leuke groep meiden! Elke zondag van 10.30 tot 12.00 zijn we in de Bloemcampschool te vinden.

Dus kom lekker softballen bij de meiden van S.V. Wassenaar!

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info en de trainingstijden.