vrijdag 28 februari 2020

N Nieuws

Wassenaarse scouts doen mee met vossenjacht

Wassenaar - Op zaterdag 28 januari 2017 hadden de Wassenaarse scouts van scoutinggroep van Woesik, scoutinggroep Willibrord en scoutinggroep van Wassenaer van Obdam een bijzondere gezamenlijke scoutingopkomst, er was namelijk in het centrum van het dorp een vossenjacht georganiseerd. Om 12:30 uur kwamen ongeveer 120 scouts in de leeftijd van 5 t/m 18 jaar naar het schoolplein van de Sint Bonifaciusschool om gezamenlijk aan de vossenjacht deel te nemen.

Na de opening en uitleg werden de scouts in groepjes op pad gestuurd. In het centrum liepen namelijk verschillende personen rond die door de scouts gevonden moesten worden. Deze keer had de vossenjacht het thema Winter Experience meegekregen. Hierdoor liepen er in het centrum onder meer een skiër, een winterprinses, een poolvisser en nog 12 figuren in winterthema rond. Nadat alle scouts de verschillende winterfiguren hadden gevonden was het tijd voor lekkere warme chocolademelk met een bastognekoek. Na de groepsfoto gingen de scouts met een leuke ervaring en een naambandje voor op de blouse/trui naar huis.

De organisatie van de vossenjacht wil alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet en de Sint Bonifaciusschool voor het beschikbaar stellen van hun schoolplein.
Benieuwd wat er binnen scouting allemaal gebeurd? Kijk op www.scouting.nl voor meer informatie.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief