woensdag 22 mei 2019

E Events

Het Repair Café Wassenaar verhuist

Wassenaar - Het Repair Café Wassenaar verhuist: vanaf nu elke 2e woensdag van de maand bij Middin, Haven 69, 14-16 uur. Welkom, 8 februari! Heeft u kapotte spullen die u graag gerepareerd zou zien? Koffiezetapparaten. waterkokers, lampen, broodroosters, kleding, textiel, speelgoed... wellicht kan het gemaakt. Bij het Repair Café helpen we uw spullen aan een duurzamer leven!

U bent 8 februari welkom bij Middin. De ingang vindt u aan de zijkant van Haven 69 en wordt aangegeven met Repair Café affiches. Een team deskundige medewerkers staat met raad en daad voor u klaar. Er is thee of koffie verkrijgbaar en we vragen u een vrijwillige bijdrage voor de kosten.

Het Repair Café is elke 2e woensdag van de maand. Het volgende Café is 8 maart.
Het wordt georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale Wassenaar. Contactpersoon is Mechteld Nije, te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief