woensdag 12 mei 2021

S Sport

SV Wassenaar J07 pakt de draad weer op

Wassenaar - Na een lange winterstop stond afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen ROAC op het programma. Zonder Leo en Viano, maar met Cingsui. De jongste aanwinst gaat steeds beter voetballen. De vraag was of onze jongens het ook nu aan zouden kunnen.

Het team werd weer verdeeld, zoals de KNVB wil. Kleine teams, waardoor de spelers veel aan de bal zijn. Onze jongens lieten zien dat ze al goed overspelen. Heel rustig werd de bal rondgespeeld. Daardoor kwamen er iedere keer spelers in kansrijke positie. Er werd weer flink gescoord. Harrison nam veel doelpunten voor zijn rekening. Maar ook Marc en Luca pakten weer aardig wat goals mee. Goed om te zien was dat Cingsui goed speelde. Wisselvallig was nog Wassim. Hij scoorde twee keer heel goed, maar hij weet nog niet wat hij kan. Met iets meer durf wordt hij een goede voorhoedespeler. Awan was nog een beetje ziek, maar was wel van de partij. Grote klasse Awan!

Al met al werden allebei de partijen weer duidelijk gewonnen. Maar het was leuk te zien dat de tegenstanders ook weer beter waren geworden. En ook nu toonde Roac zich weer als een fijne en sportieve vereniging. De ouders en de coach kijken al weer uit naar volgende week tegen Leidschenveen.