dinsdag 11 mei 2021

A Algemeen

Inschrijven voor de Sport- en Speldagen

Wassenaar - Op 14, 15 en 16 augustus zijn de traditionele Wassenaarse Sport- en Speldagen. Inschrijven is op zaterdag 11 maart van 10.00-11.30 uur bij Scouting van Woesik, Duivenvoordelaan 560. Tijdens de inschrijving kunnen alle Wassenaarse kinderen hutten bouwen. Op www.spelenderwijswassenaar.nl staat alle informatie en daar kunt u ook de inschrijfformulieren downloaden. Pinkies betalen 25 euro, Stuiters 35 euro, Bonken 40 euro en Megabonken 55 euro. Contante betaling is verplicht.

Pinkies 6-8 jaar
Zit je nu in groep 3 of groep 4, schrijf je dan samen met een vriendje of vriendinnetje in voor hetzelfde team. Op maandag en dinsdag zijn we op de locatie Van Woesik met spellen, speurtochten en survival. Op woensdag zwemmen we in het Sterrenbad en hebben we een afsluiting in de sporthal. Heb je nog geen diploma? Geen probleem, dan mag je een stoer zwemvest aan, veiligheid staat bij ons voorop!

Stuiters 8-10 jaar
Zit je nu in groep 5 of 6, dan ben jij een echte Stuiter. Dit jaar doen we stoere bosspellen, zeskampspelen en nog veel meer in de buurt van het zwembad en natuurlijk gaan we met zijn allen zwemmen. Op woensdag doen we survival bij Van Woesik. Over en door het water, luchtkussens, klimmen en nog veel meer.

Bonken 10-12 jaar
Je doet al vaker mee of je hebt er al veel over gehoord. Zit je nu in groep 7 of groep 8, dan hoor jij er ook bij. Je mag dit jaar met zuurstof duiken onder begeleiding van professionele duikers van WZK. En op de woensdag mag je mee met de bus naar de Kwakel om vele spectaculaire survival hindernissen te overwinnen. Velen zijn je voor gegaan de afgelopen 20 jaar, dit mag je niet missen.

Megabonken 12-15 jaar
Je zit op de middelbare school en je beslist natuurlijk zelf of je mee gaat doen. Je wilt vooral weten wie er nog meer mee gaan doen. Is het een beetje chill programma. Nou, dit programma is niet voor watjes. Na twee dagen vertel jij jouw vrienden wat zij allemaal hebben gemist. Ieder jaar hebben we spectaculaire onderdelen als waterskiën, survival, boogschieten, tokkelbaan, (branding)kanoën, zeilen en nog veel meer.

Poldercross
Op vrijdagavond 23 juni is de traditionele Wassenaarse Poldercross bij boerderij Den Hollander aan ’t Ammonslaantje. Ouders en kinderen vanaf 9 jaar kunnen zich inschrijven voor kinderloop, recreatieloop of wedstrijd. Een moddertocht voor stoere papa’s, mama’s en kinderen.