woensdag 21 februari 2018

K Kunst & cultuur

Familievoorstelling Dino Experience Liveshow in Warenar

Wassenaar - Michel van 't Ende Productions brengt op zondag 12 maart de Dino Experience Liveshow in Theater Warenar. Een lekker spannende voorstelling voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. De voorstelling begint om 14.30 uur. De laatste 20 kaarten zijn nog te bestellen via www.warenar.nl.

Miljoenen jaren geleden leefde er dinosaurussen op deze wereld. Het enige dat van deze dieren nog is overgebleven, zijn botten. Tenminste... dat dachten we! De Dino Experience Liveshow laat je oog in oog staan met een levensechte T-REX. Beleef de prehistorie opnieuw.

Tatum de Avonturier ontdekt op een van haar reizen een bijzonder ei. Ze brengt het ei naar de Dino Experience van ranger Michel. Hij onderzoekt en bestudeert het gedrag van dinosaurussen. De ranger weet niet wat hij ziet. Het is niet zomaar een ei, maar een dinosaurus baby ei. De baby dino moet snel naar zijn soortgenoten worden gebracht zodat hij kan opgroeien met de andere dinosaurussen. Dit is geen gemakkelijke klus want het gevaar ligt op de loer. Tijdens deze spannende tocht komen ze oog in oog te staan met een levensechte T-REX.

Tatum de Avonturier gaat op avontuur. Tijdens deze reis ontdekt ze een bijzonder ei. Wat zal hierin zitten? Tatum brengt het ei naar de Dino Experience. Hier ontmoet ze ranger Michel. Hij onderzoekt en bestudeert het gedrag van dinosaurussen. De ranger weet niet wat hij ziet. Het is niet zomaar een ei, maar een dinosaurus baby ei. De baby dino moet snel naar zijn soortgenoten worden gebracht zodat hij kan opgroeien met de andere dinosaurussen. Dit is geen gemakkelijke klus want het gevaar ligt op de loer. Tijdens deze spannende tocht komen ze oog in oog te staan met een levensechte T-REX. ranger Michel zal u kennis laten maken met deze bijzondere dieren. Als dat allemaal maar goed gaat...

De voorstelling is geschikt voor familie's en kinderen vanaf 5 jaar. Na afloop van de voorstelling krijgt u de kans om de T-REX en de acteurs te ontmoeten in de Foyer van het theater. De Dino Experience Liveshow is een unieke belevenis voor jong en oud.”

Kaartverkoop
U kunt genieten van De Dino Experience Live Show op zondag 12 maart in Theater Warenar. De voorstelling begint om 14.30 uur. Kaarten kosten € 12,50 en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl.

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief

 

@wassenaarders

Wed Feb 21 10:44:26 +0000 2018

The Tickets in Bibliotheek Wassenaar #Wassenaar #OBVW #TheTickets https://t.co/6tXsFiG1Vc
Wed Feb 21 09:34:06 +0000 2018

VVD (lijst 1) stelt graag Gerbrand Nijman op plaats 10 aan u voor #Wassenaar #VVD #GR2018 https://t.co/2xJv9TDpVi