zaterdag 25 mei 2019

E Events

Concert "spotlight on soloists" 12 maart

Wassenaar - Het jaarlijkse concert van Muziekvereniging Excelsior met de leerlingen van de Amerikaanse school staat dit jaar in het teken van solisten en heet daarom ook “spotlight on soloists”. De solisten die samen met het orkest optreden zijn Nathan Schaumann (Piano, Rhapsody in Blue van Gershwin), Maya Binns (hoorn, hoornconcert “Romance” van Saint Saens) en Anna Trombetta (zang, diverse opera fragmenten). Naast deze solisten zijn er ook een aantal werken voor het gehele orkest te beluisteren, zoals de Bohemian Rhapsody van Queen.

De Rhapsody in Blue speelt Excelsior voor de tweede (of eigenlijk derde) maal met Nathan Schaumann. Tijdens het afgelopen Nieuwjaarsconcert gaf Nathan al een spetterende vertolking van dit razendmoeilijke werk voor piano en orkest. Het concert in de Amerikaanse school is wellicht de laatste keer dat u Nathan zo dichtbij huis kunt beluisteren: hij is toegelaten tot een aantal gerenommeerde universiteiten in de VS om piano te studeren. Grijp uw kans dus.

Het concert begint om 15.00 uur en de toegang is gratis.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief