dinsdag 28 september 2021

E Events

Beleef, proef en geniet tijdens het Trouwbeleving event bij Auberge de Kieviet in Wassenaar

Wassenaar - Trouwen is weer helemaal hip en daarom organiseert Trouwbeleving een trouwbeurs bij Fletcher Hotel Auberge de Kieviet in Wassenaar. Op zondag 12 maart zal deze prachtige locatie helemaal in het teken staan van trouwen. Of een bruidspaar nu op zoek is naar prachtige trouwringen, de mooiste bruidsjurken of de perfecte fotograaf alles is te vinden tijdens deze trouwbeurs.

De trouwlocatie is volledig in stijl aangekleed zodat bruidsparen gelijk een goed beeld krijgen van de mogelijkheden. Om 12.30 en 15.00 uur zal er een real-life ceremonie plaatsvinden met onder andere een zelfstandig trouwambtenaar en weddingplanner. Tijdens deze verkorte ceremonie krijgen ze een goede indruk van wat alle bedrijven voor hen kunnen betekenen. De regionale bedrijven uit de trouwbranche geven alle toekomstige bruidsparen graag informatie en tips.

Voor bruidsparen dus een unieke kans om de grote dag alvast te ervaren en kennis te maken met leuke bedrijven uit de regio. Bezoek op zondag 12 maart tussen 11.00 en 16.00 uur het Trouwbeleving event in en maak kennis met de laatste trends en doe inspiratie op voor een droombruiloft. De entree is gratis en de eerste 100 bruidsparen ontvangen een goodiebag vol leuke magazines en gadgets.