zondag 17 oktober 2021

K Kunst & cultuur

Kasteel Duivenvoorde opent het seizoen met CupCakeCup winnares Isa

Wassenaar - Na de wintersluiting gaat Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten weer open in het weekend van 8 en 9 april. Het hele weekend is iedereen welkom om op Duivenvoorde de Lente te komen vieren. In verband met de Museumweek geldt een korting van 50% op het reguliere tarief (volwassenen € 5,-, kinderen 13 t/m 16 € 2,50 en kinderen t/m 12 gratis).

Zaterdag 8 april
Op deze zaterdag (13.00 tot 17.00 uur) opent de tentoonstelling Seasons op Duivenvoorde. Er zijn elk uur rondleidingen, daarnaast is de benedenverdieping doorlopend toegankelijk.

Zondag 9 april
Op zondag (13.00 tot 17.00 uur) is er een speciale familiemiddag met als hoofdgast baktalent Isa, winnares van het populaire Zapp televisieprogramma CupCakeCup . In 2 workshops laat zij zien hoe je de beste Paasdecoraties maakt. Voor deelname aan deze workshops moet gezien de beperkte beschikbaarheid van te voren worden ingeschreven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Met de tips van Isa kun je thuis aan de slag om met Pasen de mooiste Paastaarten, koekjes en cupcakes op tafel te zetten. En natuurlijk kun je met haar en de bekende gouden cup op de foto! Maar er is nog veel meer te doen. Wie durft, kan zelf pesto maken van brandnetels! Verder kun je voorjaarsdiertjes bewonderen, geschminkt worden of een Paastak versieren. Maak een natuurwandeling met de boswachter of ontdek het landschapspark met de spiksplinternieuwe telefoonapp Buiten op Duivenvoorde. De tentoonstelling Seasons is deze middag op eigen gelegenheid te bezoeken. Er zijn geen rondleidingen.

Het weekend luidt een bruisend museumseizoen in met uitgebreide familieprogrammering.
Meer info over het programma van het weekend, de cupcakeworkshop en de jaarprogrammering www.kasteelduivenvoorde.nl/activiteiten/2017/openingsweekend