maandag 03 oktober 2022

K Kunst & cultuur

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 264 niet laden

32e Internationale Randstad Eierbeurs

Wassenaar - Een werkelijke Nostalgische Paasbeleving op de 32e Internationale Randstad Eierbeurs Den Haag-Wassenaar. Deze expositie vertegenwoordigt meer dan 30 nationale en internationale top-exposanten; ze presenteren u de allernieuwste creaties. Hier zijn honderden eieren te bewonderen, de één nog mooier dan de andere, het is een lust voor het oog, bezoekers die voor het eerst komen, weten niet wat ze zien.

Onder de kunstenaars zijn diverse nationaliteiten. Hun uiteenlopende technieken bevatten onder andere: Beschilderd met olie- of aquarelverf, opengewerkt in Fabergé-stijl, heiligen in glas-in-lood-stijl, bewerkt met koud porselein, bijna echte vogels bewerkt met fimoklei op ei, kortom, te veel om op te noemen. Voor bezoekers die zelf een mooi ei willen creëren is er een workshop op de eierbeurs. Voor wie zelf aan de slag wil zijn er diverse lege eieren te koop; van kwartel- tot struisvogelei. Tevens is er voor het publiek een verkiezing van de mooiste tafel van één van de exposanten.

Wanneer: zaterdag 25 en zondag 26 maart. Locatie: Hotel-Restaurant De Bijhorst, Zijdeweg 54. Openingstijden: zaterdag van 10:30 tot 17:00 uur. Zondag van 11.00 tot 16.00 uur. Toegang: € 5,- p.p. (tot 10 jaar onder begeleiding gratis).