woensdag 23 juni 2021

E Events

Stiltedag in de NPB

Wassenaar - Aan het begin van de Stille Week, de week voorafgaande aan Pasen, maken wij in de kerk van de NPB aan de Lange Kerkdam 46 in Wassenaar op zaterdag 8 april a.s. ruimte voor stilte. In de snelheid en het lawaai van het dagelijkse bestaan is het goed om soms de stilte te zoeken, om tot rust te komen en de innerlijke stem te kunnen verstaan. Het thema van deze dag is “De tijd stillen”.

Onder leiding van Mindfulness-trainer Leonard de Mol van Otterloo reflecteren we op de begrippen “Tijd” en “Stilte” en proberen we te ervaren wat die met ons doen. Zit-, loop- en ademmeditatie (gewoon op een stoel) zijn onderdeel van deze dag. Daarnaast luisteren we naar teksten en muziek en is er ruimte voor gesprek. We lunchen met elkaar in stilte met een zelf meegebrachte lunch. We starten om 10.30 uur en sluiten rond 15.00 uur af. We vragen een bijdrage in de kosten van 10,- euro.

U kunt zich voor deze dag opgeven tot uiterlijk maandag 3 april bij Koosje de Neef (email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-51713549) of Eline Fockema Andreae ( email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-42478549).

Vanzelfsprekend is iedereen welkom!