dinsdag 26 mei 2020

E Events

Meer leren van elkaar tijdens 'Wassenaar zijn we samen'

Wassenaar - Opnieuw was er afgelopen donderdag 30 maart volop belangstelling voor ‘Wassenaar zijn we samen’ in Raadhuis De Paauw. Buurt en wijkverenigingen, bewonerscommissies en maatschappelijke organisaties kwamen op uitnodiging van de gemeente Wassenaar bijeen om elkaar te ontmoeten maar bovenal van elkaar te leren en te inspireren.

In 2016 kwamen buurten en wijken al meerdere keren bij elkaar tijdens een ‘Wassenaar zijn we samen’. De gemeente nodigde deelnemers van de avond uit om mee te denken over de invulling van de Wassenaar zijn we samen bijeenkomsten in 2017. Samen kwamen zij tot de conclusie dat ze vooral ervaringen met elkaar willen delen en nieuwe zaken willen leren.

Workshops en presentaties
Tijdens de eerste ‘Wassenaar zijn we samen’ van dit jaar werd aandacht besteed aan Fonds1818. Corien Bosch van Fonds 1818 vertelde onder meer over het jubileumjaar van het fonds. Dit jaar biedt het fonds extra mogelijkheden voor buurten en wijkverenigingen. De genodigden kregen in drie workshoprondes de mogelijkheid om kennis te maken met de burgemeester, te praten over veiligheid met de politie en in gesprek te gaan met het jeugd en jongerenwerk van Wassenaar. Ten slotte was er nog aandacht voor de Groene Paauw 2017. Daarvoor worden nieuwe deelnemers en juryleden gezocht.

Volgende bijeenkomst
De volgende bijeenkomst vindt plaats op 6 juli en 5 oktober. Alle inwoners die actief zijn voor de buurt of wijk zijn van harte welkom. Wilt u een uitnodiging ontvangen voor deze avonden? Dan kunt u een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief