dinsdag 21 mei 2019

S Sport

8 april eerste wedstrijd adspiranten meiden S.V. Wassenaar

Wassenaar - Zaterdag 8 april om 13.30 spelen de adspiranten hun eerste wedstrijd voor de competitie. Na een hele winter trainen, oefenen en met elkaar een team vormen wordt het tijd voor het echte werk! We spelen tegen Alphians waar we al een oefenwedstrijd tegen hebben gespeeld. Dat is voor onze eerste wedstrijd wel fijn. Het meiden team van wassenaar is een leuk team en we gaan dit jaar heel veel leren softballen. Inmiddels trainen we buiten aan onze techniek en gaan de pitchers en catchers onder leiding van Piet Pannen ook weer aan de buitentraining beginnen.

Zaterdag 13.30 op sportpark Kerkehout onze eerste wedstrijd, het zou leuk zijn als er veel publiek is, dus kom gezellig kijken!

Denk je nou ik wil ook graag softballen? Kom gerust kijken bij een wedstrijd of kom een keer meetrainen. Woensdagavond trainen we van 17.30 tot 19.00 op het softbalveld van S.V. Wassenaar. Voor meer info kun je ook mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot zaterdag!

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief