vrijdag 16 april 2021

S Sport

8 april eerste wedstrijd adspiranten meiden S.V. Wassenaar

Wassenaar - Zaterdag 8 april om 13.30 spelen de adspiranten hun eerste wedstrijd voor de competitie. Na een hele winter trainen, oefenen en met elkaar een team vormen wordt het tijd voor het echte werk! We spelen tegen Alphians waar we al een oefenwedstrijd tegen hebben gespeeld. Dat is voor onze eerste wedstrijd wel fijn. Het meiden team van wassenaar is een leuk team en we gaan dit jaar heel veel leren softballen. Inmiddels trainen we buiten aan onze techniek en gaan de pitchers en catchers onder leiding van Piet Pannen ook weer aan de buitentraining beginnen.

Zaterdag 13.30 op sportpark Kerkehout onze eerste wedstrijd, het zou leuk zijn als er veel publiek is, dus kom gezellig kijken!

Denk je nou ik wil ook graag softballen? Kom gerust kijken bij een wedstrijd of kom een keer meetrainen. Woensdagavond trainen we van 17.30 tot 19.00 op het softbalveld van S.V. Wassenaar. Voor meer info kun je ook mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot zaterdag!