“Compleet spelend” Blauw-Zwart pakt 3 waardevolle punten

10 april 20172 minute read

Wassenaar – In de categorie moeilijke uitwedstrijden was deze tegen Roodenburg er zeker een! Direct na de start moest keeper Mike van Zonneveld handelend optreden, maar hij redde fraai ten koste van een corner. Daarna nam Blauw-Zwart het initiatief en met snelle, directe aanvallen werd de thuisclub onder druk gezet en dit resulteerde in een goede kans voor Luc van Zelst, wat nog niets opleverde. Even later echter was het wel raak. Kim Theil toonde zijn klasse en maakte op fraaie wijze 0-1. De vreugde was echter van korte duur want Roodenburg scoorde 3 minuten later de gelijkmaker.

In de tweede helft pakte de Lagerberg Verhuisgroep-formatie de draad snel weer op. Zo moest een kopbal van Luc van Zelst door een back van de lijn gehaald worden. Even later liet spits Adrien Koziel zijn klasse zien en scoorde zeer beheerst 1-2. De scheidsrechter, de heer J.M. van Steenbergen, leidde rustig en bekwaam en hield het kort. Onze beide backs Tom v.d.IJssel en Raymond Vosse gaven de snelle buitenspelers van de tegenstander weinig ruimte, maar het bleef oppassen. Guy van Vliet kwam in het veld voor Wilmar v.d.Ham en ook viel Stuart Hooymans in voor de moegestreden Ilias Assaban. In de 75e minuut kon trainer Jos v.d.Helm wat rustiger ademhalen toen wederom Adrien Koziel 1-3 liet aantekenen en de wedstrijd beslist was.

Als team heel goed gespeeld en tot nog veel moois in staat!