woensdag 12 mei 2021

S Sport

Wassenaar aspiranten spelen eerste wedstrijd en zoeken een shirt sponsor

Wassenaar - De meiden hebben hun eerste wedstrijd gespeeld. Onder een heerlijk lentezonnetje werd tegen Alphians gespeeld. Een leuke tegenstander die ons liet leren van de wedstrijd. Gelukkig hebben we ook tegen hen een oefenwedstrijd gespeeld, waardoor het iets minder eng was.

We begonnen de wedstrijd goed, lekker slaan, nullen maken en veel veldspel laten zien. Het was genieten naar jullie te kijken en dat deden de ouders en ander publiek dan ook. Foto's en filmpjes werden door het trotse publiek gemaakt. En dan ineens komt het onzekerheidsmannetje om de hoek kijken. We worden een beetje onzeker, helemaal niet nodig. Het gaat hartstikke goed en ook softbalsters op het hoogste niveau maken schoonheidsfoutjes. Veel geleerd en vooral lekker gespeeld, geslagen en het allerbelangrijkste; plezier gehad. Volgende week gaan we er weer voor!

Van dit leuke team gaan we nog veel horen, teamspirit, lol maken en veel softballen wordt het motto van dit seizoen! Samen met Catch onze partner gaat dit zeker lukken.

Maar we zoeken nog een shirt sponsor die dit leuke team wil sponsoren. Het hele seizoen als bedrijf het motto van dit team uitdragen wie wil dit niet?? Wordt shirt sponsor van dit enthousiaste meiden team!!

Wil jij het hele seizoen gedragen worden? Bel voor meer info met: 0612956386/0652094625 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Maar wil je komen softballen ben je zeker welkom op onze training maandag van 17.30 tot 19.00 en woensdag van 17.30 tot 18.30.