zondag 05 april 2020

S Sport

Blauw-Zwart wint moeilijke inhaalwedstrijd

Wassenaar - Met de hoofdsponsor Lagerberg Verhuisgroep als stevige basis en als balsponsor de firma TACX o.a. van de drinkbekers en hometrainers, mocht pupil van de week Jari de aftrap nemen en met een prachtig schot het goede voorbeeld geven.

De wedstrijd zelf kende 2 gezichten. Vanaf het 1e fluitsignaal moest onze keeper Mike van Zonneveld 2 keer handelend optreden om van dichtbij een schot en een kopbal te keren. Daarna kregen de Blauwen de vaart er in en na een mooie aanval werd de vrijgelopen Arthur Schiebroek gevonden, die de bal in de bovenhoek schoot: 1 -0.
In de 30e minuut een doorkopbal van Adrien Koziel die Kim Theil beheerst in het doel schoot (2- 0).
Jammer genoeg moest Raymond Vossen het veld verlaten na een grove overtreding van een Rijnland-speler, die daarvoor niet eens bestraft werd. De arbiter zag wel meer overtredingen niet en ook de assistentscheidsrechter van F.C. Rijnland had het regelmatig bij het verkeerde eind.

De tweede helft was eigenlijk het aanzien niet meer waard. Alleen toen Blauw-Zwart het spel meer en meer uit handen gaf, was het onze laatste man Bas Conradi, die met een schitterende lob van grote afstand de 3-0 liet aantekenen.
Vlak voor tijd wist Rijnland nog de eer te redden door een tegentreffer te maken en toen was er gelukkig het laatste fluitsignaal en kon verzorger Pieter Altorf de geblesseerde spelers gaan behandelen. Rest nog te vermelden dat Kim Theil na 2 keer geel geheel onterecht het veld moest verlaten.
Zaterdag 22 april vrij en 29 april thuis tegen KSD Marine.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief