woensdag 12 mei 2021

S Sport

S.V. Wassenaar weet weer wat winnen is

Wassenaar - Herman Kooijenga moest zoals gewoonlijk weer gaan puzzelen in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen WVC. Buiten het feit dat Max Meijer nog steeds een schorsing uit zit, ontbraken de volgende namen Ian Berk (blessure) Sohiab Bentaleb (blessure) aanvoerder Ricardo Over (prive omstandigheden) Jose Lucas (blessure)

S.V. Wassenaar begon in een 1-4-3-3 formatie. De eerste helft begon met kansjes aan beide kanten, de nummer laatst WVC deed niet onder voor onze wit- groene formatie. De achterhoede werd in tegenstelling tot de uitwedstrijd continu onder druk gezet door de ploeg uit Roelofarendsveen.

In de 2e helft kon WVC niet meer brengen wat het in de 1e helft deed. S.V.Wassenaar was continu in de aanval en dat leidde tot kansen via Glenn Verburg en de ingevallen Ruben Vermeer. Uiteindelijk was het Ruben Vermeerdie de 1-0 aantekende, na een pegel op de lat van Yorick Vermeulen kon Ruben Vermeer zo de 1-0 intikken.

Na de 1-0 werd Koen van Schie in het veld gebracht en dat leidde tot dreiging aan de linkerkant. S.V. Wassenaar bleef op zoek naar de 2-0 en uiteindelijk viel die via Ritchie Vermeulen na een goede individuele actie van Glenn Verburg.

Het duel eindigde in een dikverdiende overwinning, volgende week speelt de wit -groene formatie wederom een thuiswedstrijd tegen Oegstgeest. aanvang 14:30