woensdag 23 juni 2021

S Sport

Drie spannende weken voor Run for Rio

Wassenaar - Gaat het lukken met de laatste trainingen? Komen er geen blessures? Is iedereen fit genoeg? Komen er nog sponsors voor de laatste kilometers? Kunnen Eriq en Kimberly verder in Tanzania met hun droom? Halen de hardlopers van Run for Rio de eindstreep?

Vragen bij het Rondje IJsselmeer
Ja, veel vragen nog drie weken voor de start van het Rondje IJsselmeer. Op Hemelvaartsdag donderdag 25 mei vertrekken 18 lopers met elkaar vanuit Muiden. De eerste kilometer wordt met de hele groep gelopen. Daarna wordt de groep in drie groepen gesplitst van zes personen. Telkens gaat er een hardlopen en de andere vijf gaan fietsen. De start is om 800 uur en op vrijdag 26 mei hopen de lopers in Muiden terug te zijn om 2000 uur. Dan zullen mooie plaatsjes als Makkum, Stavoren en Kampen voorbij zijn. Hopelijk gaan 18 lopers dan de laatste kilometer in met als doel de finish.

Lopen voor de DINKAschool in Tanzania
De hardlopers zullen zich gesteund voelen door de bijdrage voor iedere kilometer die zij lopen. Totaal zijn er 383 km te lopen!! Op dit moment zijn er ruim 300 km gesponsord. De komende 3 weken hopen de lopers dat ook de laatste 80 km gesponsord gaan worden voor een heel mooi doel.
Van de opbrengst van het rondje IJsselmeer wordt een bibliotheek, een studieruimte, een lerarenkamer en de entree van de school gebouwd. Hiermee wordt de kwaliteit van de school op peil gehouden en gaan vele wees- en straatkinderen een mooie toekomst tegemoet!

Doe nu mee en sponsor een km
Doe ook mee en stort uw bijdrage op: NL21INGB0000193157 of Rabobank NL57RABO00368010724 t.n.v. Stichting Run for Rio te Wassenaar, onder vermelding Rondje IJsselmeer.
Voor een overzicht van alle activiteiten van de stichting Run for Rio kunt u onze website bezoeken: www.runforrio.com. Daar vindt u ook nadere informatie over schenking via notariële akte. Met dank voor uw gift!!