donderdag 01 oktober 2020

E Events

Feestelijke finale 10de Wassenaarse Avond4daagse bij Blauw-Zwart

Wassenaar - Dit jaar wordt de Wassenaarse Avond4daagse voor de 10de keer georganiseerd. De slotdag, vrijdag 9 juni, van deze extra feestelijke lustrum-editie vindt dit jaar plaats op het terrein van voetbalclub Blauw-Zwart aan de Dr. Mansveltkade.

Samen met de voetbalclub verzorgt de Stichting Avondvierdaagse Wassenaar een spetterend slot. Alle deelnemers kunnen na het lopen van 2,5, 5 of 10 kilometer deelnemen aan diverse activiteiten. Daarnaast zal het clubhuis van Blauw-Zwart geopend zijn. Voorzitter van Blauw-Zwart André van Herk: "Door de handen in één te slaan, maken de Wassenaarse Avond4daagse en Blauw-Zwart het mogelijk om een prachtige slotdag neer te zetten waar plezier en beweging centraal staan. Dat is de kracht van ons dorp!"

Tijdens deze extra feestelijke lustrum-editie kiezen deelnemers uit routes van 2,5, 5 en 10 kilometer met elke dag een andere route door bos, duin, landgoederen en dorp. Noteer de data alvast in je agenda!

Data : Dinsdag 6 t/m vrijdag 9 juni 2017
Starttijd : Iedere avond tussen 17.30 en 19.00 uur
Afstanden : 2.5, 5 of 10 km
Herinnering : Avondvierdaagse medaille

Volg ons op Facebook via https://www.facebook.com/wassenaarseavondvierdaagse en www.avond4daagse-wassenaar.nl

Organisatie
In 2008 richtte de Ronde Tafel Wassenaar de Stichting Avondvierdaagse Wassenaar op. De Avond4daagse vond toen al een aantal jaren niet meer plaats. De heren van de Ronde Tafel vonden dit een gemis voor ons dorp en hebben de handen in één geslagen. Vanaf het begin is de Avond4daagse een evenement voor en door Wassenaarders. Om de verbinding met ons dorp nog beter te verankeren, is de organisatie uitgebreid met de dames van Ladies' Circle Wassenaar. Daarmee zijn de Ronde Tafel en de Ladies' Circle dit jaar gezamenlijk verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van dit evenement.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief