maandag 25 oktober 2021

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 19 2017

Wassenaar - Wist je dat vrijwilligerswerk een heel mooie aanvulling is op je C.V.? Je toont je betrokkenheid bij een club, vereniging of een goed doel en je geeft blijk van verantwoordelijkheidsgevoel. Bovendien kun je via vrijwilligerswerk de nodige werkervaring op doen. Voor sommigen is vrijwilligerswerk zelfs een opstapje naar een betaalde baan. Ook kun je via vrijwilligerswerk je eigen kennis en ervaring inzetten voor een goed doel. Maar vrijwilligerswerk is vooral heel erg leuk om te doen en het geeft jou een goed gevoel. Heb jij de vrijwilliger in jezelf al ontdekt? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale voor een vrijblijvende oriëntatie.

Een greep uit de ca. 100 uitstaande vacatures in Wassenaar e.o.
* Meewerken aan een betere verdeling van welvaart in de wereld? Zet je een dagdeel in als verkoopmedewerker in het gezellige team van de Wassenaarse Wereldwinkel (vacaturecode G 058).
* Help het Rode Kruis haar goede werk voort te zetten. Zet je een paar uurtjes in als collectant (vacaturecode G 041) in een Wassenaarse- of je eigen wijk in de collecteweek (18 t/m 24 juni).
* De SMOW geeft maatschappelijke ondersteuning in ons dorp. Wil jij je inzetten bij de administratieve ondersteuning aan dorpsgenoten (vacaturecode B 072) die daar om uiteenlopende reden behoefte aan hebben? Je maakt echt een wereld van verschil.
* Bij Projects Abroad kun je via vrijwilligerswerk op diverse terreinen je inzetten bij ontwikkelingsprojecten over de gehele wereld. Maak jij je als vrijwilliger (vacature K 006) nuttig tijdens je vakantie gedurende minimaal 2 weken? Minimum leeftijd 16 jaar.
* Het doel van de Stichting Jansland is het creëren van werkervaringsplaatsen voor jongeren met een beperking uit de regio Zuid-Holland. Word jij Assistent van de leidinggevende in een kleinschalig Theehuis in Park Rosenburgh in Voorschoten (vacaturecode M 038)? Of word jij de Lunchkok (vacaturecode M 043) die de organisatie in de keuken van het Theehuis bij de bereiding van de gerechten van de kleine kaart voor zijn of haar rekening neemt? Zo helpen we met elkaar jongeren met bijv. autisme aan een certificaat dat hen verder helpt op de arbeidsmarkt.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis. Of kom langs op het vrijwilligersspreekuur in de bibliotheek op vrijdag van 10-12 uur.