zondag 28 februari 2021

S Sport

Dansvoorstelling Snel en Lenig swingend succes

Wassenaar - Maanden lang hebben de dansers en danseressen naar dit moment toegewerkt: de jaarlijkse dansvoorstelling. Afgelopen zaterdag en zondag was het eindelijk zover. De leerlingen kregen hun moment om te stralen op het podium van het Adelbert College.

Al tijdens de voorbereiding van de dansvoorstellingen wordt het thema gekozen. Dit jaar wordt je meegenomen door de vier seizoenen van een jaar. De dansjes en muziek zijn helemaal aangepast op het gevoel wat je bij de jaargetijden krijgt. Zo zijn de zomer dansjes erg swingend en heerst er bij de winter dansjes een koele sfeer.

Alle kinderen krijgen hun kans om te laten zien wat ze hebben geleerd. Zonder hulp hadden we dit niet kunnen realiseren. De techniek van Raymond de Brieder zorgde voor een complete inleving in de seizoenen. Ook de dansjes waren dit jaar weer goed op het thema aangepast. Dit komt door het harde werken van de docenten Laura Cappetti, Zaddik Gentille Francis en Joëlle van Schijndel. Samen met de leerlingen hebben zij de voorstelling tot een werkelijk succes gemaakt.

Ben jij nieuwsgierig naar onze danslessen? Kom dan snel een keertje kijken bij de dansstudio. Wie weet sta jij volgend jaar dan ook te swingen op het podium! Tot de zomervakantie is het mogelijk een gratis proefles te volgen. Dus zin in klassiek ballet, streetdance of Hiphop? Kom langs en dans mee.

Kijk voor meer informatie op onze site: www.snelenlenig.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.