zaterdag 25 september 2021

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 31 2017

Wassenaar - Vooral ook in de zomer genieten we van alle extra evenementen en activiteiten die dan georganiseerd worden. Veel van deze activiteiten zijn mogelijk door de inzet van heel veel vrijwilligers die helpen bij bijv. de organisatie. Of zij zorgen voor veiligheid, zoals onze vrijwillige politie of brandweer. En voor hulp bij calamiteiten zoals bijv. de EHBO vrijwilligers tijdens evenementen of onze vrijwillige strandwachten. Maar ook de mensen die zich ontfermen over verlaten huisdieren bij onze dierenopvang gaan in de zomer gewoon door. Ook in onze vakantie maken vrijwilligers het verschil. Doe je ook mee? Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar en ontdek de vrijwilliger in jezelf.

* Onze Wassenaarse Oranjevereniging organiseert evenementen waar heel veel Wassenaarders volop van genieten. Help je mee? Bijvoorbeeld als Verkeersregelaar (vacaturecode E 037) tijdens de feestweek in augustus. Of op Koningsdag, op 5 mei of tijdens de Oranjemarsen en de Koningsloop.
* Sommige dorpsgenoten hebben moeite met het bijhouden van hun (financiële) administratie. Bied jij uitkomst door hen via de St. Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) hierbij te ondersteunen als Administratieve Hulp (vacaturecode B 072) of Financiële Hulp (Vacaturecode B 073). Je maakt een wereld van verschil.

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW) in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl In de schoolvakanties is VCW alleen op dins- en donderdagochtend van 09.30-12.00 uur geopend en er is geen Vrijwilligersspreekuur in de Bibliotheek. Wel kunt u de vacaturemappen in de Bibliotheek of op het gemeentehuis inzien.

Vrijwilligerspashouders opgelet:

Op vertoon van je pas korting bij meer dan 80 bedrijven in Wassenaar en omgeving. Nieuwe aanbieders: MieLi Asian Kitchen en De Luifelbloemist op de Luifelbaan. Meer informatie over de aanbiedingen en hoe de gratis vrijwilligerspas aan te vragen, vind je op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl