zondag 26 september 2021

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 32 2017

Wassenaar - De honderdduizenden actieve vrijwilligers in ons land zijn de spreekwoordelijke “kers op de taart”. Zij maken dingen mogelijk die anders door gebrek aan geld of mankracht achterwege zouden blijven. Vrijwilligerswerk maakt iedereen rijker, ook omdat het ervoor zorgt dat “iedereen mee kan blijven doen”. Het versterkt de sociale samenhang en de betrokkenheid van mensen bij hun omgeving. En bovendien is het ook nog eens leuk om te doen en het staat heel goed op je C.V. Doe je ook mee? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar en ontdek de vrijwilliger in jezelf.

Een greep uit de ca. 100 uitstaande vacatures in Wassenaar e.o.
* De St. De Vrolijkheid zoekt voor 1 dagdeel in de week voor haar locatie in Katwijk een Vrijwilliger voor de Woonkamer (vacaturecode A 119) liefst met pedagogische ervaring. Help kinderen en jongeren in Asielzoekerscentra weer kind te zijn door voor een veilige omgeving te zorgen waarin zij hun talenten kunnen ontwikkelen.
* Ben jij de nieuwe Wandelbegeleider (vacaturecode E 049) voor de St. Gezond Natuur Wandelen Wassenaar? Help mensen die minder actief zijn in beweging te komen door hen laagdrempelige “stadse natuurwandelingen” te bieden van een uur op gezette tijden (in overleg).
* De Vrijwilligerscentrale zoekt voor de eigen gelederen een betrokken en enthousiaste Secretaris (vacaturecode B 090). Draag jij vrijwilligerswerk een warm hart toe? Wil jij ons bestuur komen versterken?
*De St. Johanniter organiseert in het voor- en najaar vakanties voor gehandicapte ouderen in een aangepast vakantiehotel in Nederland. Om dit mogelijk te maken zoekt men Vakantiebegeleiders en verpleegkundigen (vacaturecode K 008) die zich gedurende een van deze weken willen inzetten voor de gasten.
Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk? Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW) in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl In de schoolvakanties is VCW alleen op dins- en donderdag van 09.30-12.00 uur geopend en er is geen Vrijwilligersspreekuur in de Bibliotheek op vrijdag. Wel kunt u de vacaturemappen in de Bibliotheek of op het gemeentehuis inzien.

Vrijwilligerspashouders opgelet!

Nu 15 % korting op vertoon van je pas bij Josie’s Voetsalon en Professionele Massage Praktijk in de Langstraat nr. 37. Voor een overzicht van de ruim 80 aanbiedingen op vertoon van je pas en informatie over hoe de pas aan te vragen, kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl