zaterdag 16 oktober 2021

E Events

Landscouts en explorers op zomerkamp in België

Wassenaar - De landscouts (meisjes en jongens van 11-15 jaar) en de explorers (meisjes en jongens van 15-18 jaar) van scoutinggroep van Wassenaer van Obdam zijn in de week van 12-19 augustus 2017 op zomerkamp geweest in België.

De landscouts hadden dit jaar het thema The Hunger Games en de explorers hadden een combinatie thema waarbij Bassie en Adriaan, The Matrix en Pokemon een rol speelden. In al deze verschillende thema’s werden verschillende toffe activiteiten gedaan zoals primitief overnachten, hiken, tokkelen en een puzzeltocht in Antwerpen. Natuurlijk moesten de landscouts en explorers ook elke dag zelf eten voorbereiden en koken. Maar aan alle mooie dingen komt een eind en op zaterdagmiddag 19 augustus 2017 kwamen de landscouts en explorers weer terug naar het clubhuis met veel mooie verhalen.

Benieuwd naar deze verhalen, of wil je meer weten over scoutinggroep van Wassenaer van Obdam? Kom dan naar de open dag op zaterdag 26 augustus van 12:00 uur tot 16:00 uur op de Paauwlaan 12 in Wassenaar. Voor meer informatie kijk op www.vwvo.nl of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.