zaterdag 24 juli 2021

S Sport

Blauw-Zwart Henk Pieters toernooi weer een groot succes

Wassenaar - Afgelopen zaterdag speelde de Blauw-Zwart selectie haar traditionele voorbereidingstoernooi, het Henk Pieters Toernooi. Samen met de andere deelnemers RVV VOB, HVV RAS en L.v.v. Football Factory werd er sportief gestreden om de ereplaatsen en werden allerlei spelvormen uitgeprobeerd. Het toernooi werd feestelijk afgesloten met een gezamenlijke barbeque onder het genot van de muziek van Lifetrack Disco's en praachtig weer. Het was weer een waar genot te vertoeven op het mooie terras voor het clubhuis.

Blauw-Zwart verwelkomt dit seizoen een aantal nieuwe spelers waaronder een aantal doorgestroomde jeugdspelers uit eigen kweek en een aantal terug gekeerde spelers op het oude nest. Opvallend was dat deze spelers naadloos aansloten bij de reeds bestaande groep, zowel buiten als binnen het veld. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst!Na promotie eind vorig seizoen gaan we ervoor in de 3de klasse A!

Eigenlijk is de uitslag van het toernooi niet eens zo belangrijk, van belang is dat de trainers steeds meer zicht krijgen op de uiteindelijk indeling van de teams bij aanvang van de competitie.
Uitslag: 1. RVV VOB, 2. LVV Football Factory, 3. RKsv Blauw-Zwart, 4.HVV RAS Het was weer een zeer geslaagd toernooi met dank aan de organisatie, scheidsrechters en
clubhuismedewerkers!

Zonder sponsors kan ook dit toernooi niet georganiseerd worden. We danken hierbij de volgende sponsors die dit toernooi middels een financiële en/of materiële bijdrage mogelijk hebben gemaakt: Opslag Hotel, Lagerberg Verhuisgroep, Bella Service Bedrijf BV, MAXXUS Telecommunication, Installatiebureau Schaap BV, Toine l'Ami Schilderwerken, Brasserie de Badmeester, Kluswijs van Veen, Zandvliet Schilderwerken, G. van der Holst & Zn BV, Cees Laban Slagerij, Lifetrack Disco's en Graphic Square.