donderdag 09 juli 2020

S Sport

Valencia Voetbalkamp bij Blauw-Zwart

Wassenaar - Op donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus heeft voor het eerst het voetbalkamp van Valencia plaatsgevonden bij Blauw-Zwart. Een geweldige happening met 100 superenthousiaste kinderen vanuit de regio. Het evenement was namelijk niet alleen voor Blauw-Zwarters, maar voor alle jeugd van 6 t/m 14 jaar die hier maar aan deel wenste te nemen. Jeugdleden van onder andere DoCoS, Foreholte, Forum Sport, Graaf Willem II Vac, HVV, Meerburg, sv Wassenaar, sv Nootdorp, SVV Scheveningen, Voorschoten '97 en meer hebben deelgenomen.

Tijdens het Valencia Voetbalkamp hebben de voetballers 3 dagen training gehad van officiële Spaanse Valencia trainers volgens de succesvolle Valencia CF Academy Methodology. Trainers die direct of indirect samenwerken met de helden van Valencia zoals Nani, Alves en Jimenez! In Spanje staat Valencia CF bekend om de goede jeugdopleiding. In de afgelopen 15 jaar leverde geen enkele andere club méér Internationals aan het Spaanse team. Sterren als Jordi Alba, David Villa, Juan Mata en David Silva zijn klinkende voorbeelden van de succesvolle jeugdopleiding.

Elke deelnemer heeft een Valencia CF trainingstenue, bidon en diploma ontvangen. Hiernaast maakten de deelnemers kans op een weekend Valencia met o.a. een stadiontour in Estadio Mestalla en een meet & greet met de spelers van Valencia CF. Vol zenuwen en spanning stonden de deelnemers dan ook donderdag klaar om hun tenue in ontvangst te nemen en te popelen om aan de trainingen te beginnen. Elke ochtend werd eerst begonnen met het zingen van het clublied van Valencia, waarna de groep verdeeld werd onder de trainers. Verschillende oefeningen werden gedaan waarbij het partijspel zeker niet werd overgeslagen.

Op de laatste dag van het voetbalkamp werden de prijzen uitgereikt en konden de spelers als groep, maar ook individueel met de trainers op de foto. We kunnen met trots terugkijken op een zeer geslaagd kamp. Niet alleen hebben de kinderen een geweldige tijd gehad, ook de club Blauw-Zwart heeft zich weer op de kaart gezet met de organisatie en het mooie complex. We willen iedereen die mee heeft geholpen met de organisatie dan ook hartelijk bedanken.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief