maandag 01 juni 2020

E Events

Bazaar Messiaskerk: we zien u graag op 7 oktober

Wassenaar - Op 7 oktober a.s. van 10.00 – 16.00 uur vindt de jaarlijkse Bazaar in de Messiaskerk plaats. U kunt tussen 10.00 en 16.00 uur de marktkramen binnen en buiten de Messiaskerk afstruinen naar iets van uw gading. De Bazaar biedt een grote selectie van zeer uiteenlopende tweedehands spullen: van boeken tot kleding en van speelgoed tot servies- en glaswerk. Daarnaast kunt u meedoen aan de loterij, wijnproeven of genieten van één van de vele versnaperingen zoals oliebollen, saté en heerlijk soepen en broodjes.

Inleverdagen
Om de marktkramen te vullen, organiseert de Messiaskerk inleverdagen waarvoor uw bijdrage zeer welkom is. Graag ontvangen wij alleen goed bruikbare spullen die compleet, schoon en heel zijn. Daarnaast wordt groot meubilair zoals kasten, tafels, bedden, banken, fietsen en ski’s geweigerd.
Van dinsdag 3 t/m donderdag 5 oktober 2017 kunt u uw bijdragen tussen 19.00 – 20.30 uur afgeven in de Messiaskerk, Zijllaan 57 te Wassenaar.

Veiling
De mooiste items die worden ingebracht tijdens de inleverdagen, worden geveild op vrijdag 6 oktober om 19.30 uur. De stukken die geveild worden, kunt u voorafgaand aan de veiling tussen 18.30 – 19.30 uur bekijken. Ook de veiling vindt plaats in de Messiaskerk.

Goede doelen
Zoals elk jaar wordt de opbrengst van de Bazaar verdeeld over een aantal goede doelen, waaronder de kerk zelf. De andere goede doelen waar de Bazaar in 2017 een bijdrage aan levert zijn o.a.: Schoolproject in Oeganda, waar ook straatkinderen les krijgen, en Stichting van het kind, een stichting die zich richt op kinderen die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief