maandag 03 oktober 2022

A Algemeen

De Wassenaarse Vrijwilligersdagen 2017

Wassenaar - Vrijwilligers verdienen onze waardering. Om dat nog eens extra te benadrukken, organiseert de Vrijwilligerscentrale Wassenaar (VCW) op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober a.s. de ‘Wassenaarse Vrijwilligersdagen’. Alle vrijwilligers die in het bezit zijn van een geldige vrijwilligerspas kunnen op deze dagen hun hart ophalen tijdens heel veel leuke workshops en gezellige activiteiten die speciaal voor hen worden georganiseerd. En dat alles helemaal gratis, als dank voor hun geweldige inzet in de Wassenaarse gemeenschap.

Denk hierbij aan workshops schilderen, koken, yoga, syngry, excursies door de duinen, bloemschikken, Line Dance en nog veel meer. Deze leuke waarderingsactie wordt mogelijk door de inzet en medewerking van heel veel Wassenaarse ondernemers, kunstenaars en particulieren.

Dus: Heb je een geldige vrijwilligerspas en wil je meedoen? Vanaf 19 september vind je het complete aanbod op de website van de Vrijwilligerscentrale www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Bekijk de mogelijkheden en schrijf je in vóór 27 september eveneens via deze website. Vrijwilligerspashouders die een emailadres bij de Vrijwilligerscentrale hebben opgegeven, krijgen het overzicht van workshops en activiteiten tijdens de Wassenaarse Vrijwilligersdagen automatisch toegestuurd via de mail. Geef je snel op want vol is vol! Deze waarderingsactiviteit komt in de plaats van het jaarlijkse vrijwilligersfeest, zoals dat traditioneel in oktober in de Warenar werd gevierd.

Heb je nog geen (gratis) vrijwilligerspas? Dan kun je op de website van VCW een vrijwilligerspas aanvragen via de organisatie waarvoor je vrijwilligerswerk doet. Dan kun jij volgend jaar je ook inschrijven voor deze leuke activiteiten. Bovendien krijg je op vertoon van deze pas korting bij ruim 80 winkels en bedrijven in Wassenaar e.o.

Let op: gewijzigde openingstijden!
Meer weten over deze activiteit of over vrijwilligersvacatures in Wassenaar? Ga langs bij de VCW in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m do van 09.30-10 uur. Op vrijdagochtend van 10-12 uur is er vrijwilligersspreekuur in de Bibliotheek. Vraag naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis. Ontdek de vrijwilliger in jezelf.