maandag 21 september 2020

K Kunst & cultuur

1e Cultuurmarkt tijdens Weekend van Voorschoten groot succes

Wassenaar - De eerste Cultuurmarkt Voorschoten, georganiseerd door de samenwerkende muziekorganisaties in Voorschoten, tijdens de Vrijwilligersmarkt/Weekend van Voorschoten op zaterdag 9 september 2017 is een groot succes geworden. Met een gezamenlijke inspanning is de afgelopen maanden de muziekbrochure ‘Muziek in Voorschoten' voor het seizoen 2017/2018 tot stand gekomen. In deze brochure staan overzichtelijk de agenda’s van wel meer dan 40 muziekconcerten en evenementen in Voorschoten.

Eveliene Schoenmakers, overhandigde namens de muziekorganisaties aan burgemeester Pauline Bouve-Koene de eerste muziekbrochure in Voorschoten. De burgemeester is ‘enthousiast over dit initiatief’ en gaf aan de brochure een plek te geven in haar huis. Na de overhandiging gaven zes muziekorganisaties in de Voorstraat een voorproefje voor het nieuwe concertseizoen en werd de brochure uitgedeeld aan het publiek bij de muziekpodium en voorbijgangers. De zes muziekorganisaties die een voorproefje gaven van de concerten waren: De Toonzetter, Sinfonietta Voorschoten, Harmonie Voorschoten, Podium Jong Professionals Jazz

​Voorschoten​, Muziektheatergroep Make it your own en Muziekvereniging Laurentius Voorschoten. Deze laatste twee organisaties sloten gezamenlijk de Cultuurmarkt af met een ABBA-medley.

Wilt u de muziekbrochure ook ontvangen ? deze is verkrijgbaar bij de balie van de Bibliotheek Voorschoten, Wijngaardenlaan 4, Voorschoten.

René van der Smeede, voorzitter van het Weekend van Voorschoten bedankte de initiatiefnemers hartelijk voor deze eerste succesvolle Cultuurmarkt en vroeg de initiatiefnemers volgend jaar weer aanwezig te zijn tijdens het Weekend van Voorschoten en als het kan ook met andere culturele organisaties.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief