maandag 25 oktober 2021

E Events

Waardering Wassenaarse Vrijwilligers

Wassenaar - Vrijwilligers maken het verschil, ook in Wassenaar en daarmee verdienen ze onze waardering. Als steunpunt voor vrijwilligerswerk draagt de Vrijwilligerscentrale Wassenaar daar graag een steentje aan bij.

In plaats van het welbekende vrijwilligersfeest in De Warenar organiseren we dit jaar voor het eerst de Wassenaarse Vrijwilligersdagen op 6 en 7 oktober, 2 dagen vol leuke en gezellige workshops voor vrijwilligers. U gratis aangeboden met medewerking van Wassenaarse ondernemers, kunstenaars en particulieren.

Vrijwilligers met een vrijwilligerspas kunnen zich van 19 tot 27 september via de website (www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl) aanmelden voor één workshop. De workshops die u kunt volgen zijn heel divers; voor ieder wat wils. Zo zijn er workshops schilderen, koken, yoga, syngry, excursie door de duinen, bloemschikken, Line-Dance én nog veel meer!
Alle vrijwilligerspashouders, waarvan het emailadres bij ons bekend is, krijgen op 18 september een email met alle informatie. Vanaf 19 september vindt u op onze website het complete aanbod én het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot 27 september maar wees er dan snel bij want VOL=VOL!

Bent u vrijwilliger in Wassenaar maar heeft u nog geen vrijwilligerspas dan kunt u zich voor dit jaar helaas niet aanmelden. Maar als u via uw vrijwilligersorganisatie een pas laat aanvragen bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar kunt u volgend jaar meedoen!