zondag 09 augustus 2020

S Sport

Talentum maakt kennis met honk en softbal

Wassenaar - Een groep van 8 tot 10 kinderen van de wassenaarse basisscholen heeft 5 weken lang kennis gemaakt met de honk en softbalsport. Op het veld van s.v. Wassenaar werd onder leiding van een speler van heren 1 en een speelster van dames 1 de beginselen van de sport getraind. Gooien, vangen, slaan, honklopen alles hebben we geoefend.

We begonnen de eerste les heel voorzichtig, maar naar mate de lessen vorderden werden ook de kinderen steeds beter. Het gooien, vangen en slaan ging elke week vooruit. Het is leuk om te zien hoe snel dat gaat.

Na elke training werd er in wedstrijdverband gegooid, geslagen en de punten verdeeld. Honklopen slaan het blijft een leuk spel. De laatste les speelden we een wedstrijd tegen de ouders en die kwamen er achter dat het nog niet zo eenvoudig is de bal weg te slaan. De kinderen hebben de wedstrijd gewonnen en na het uitdelen van de dikverdiende wedstrijd bal kregen de kinderen van Talentum nog een leuke pet.

Het was leuk om jullie te zien honkballen!

Wil je ook kennis maken met deze leuke sport? In het voorjaar organiseert Talentum samen met s.v Wassenaar weer een aantal lessen dus meld je aan!

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief