dinsdag 16 augustus 2022

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 44 2017

Wassenaar - Heb jij al ervaren hoe leuk het kan zijn om je in te zetten voor een goed doel, de natuur, een (sport)vereniging of voor een dorpsgenoot met een hulpvraag? Ervaar zelf hoe veel voldoening vrijwilligerswerk kan geven. Ga vrijblijvend langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar voor een oriëntatie en ontdek de vrijwilliger in jezelf.

Een greep uit het aanbod van de ca. 100 uitstaande vacatures in Wassenaar en omgeving:

* Het lukt sommige ouderen of mensen met een lichte beperking soms niet meer om zelfstandig er op uit te gaan. Wil jij iemand voor het project Samen Winkelen van de SMOW af en toe tijdens het winkelen of andere zaken begeleiden? Vacaturecode A 044. Je voorkomt zo eveneens isolement en eenzaamheid.
* In Lentevreugd wordt de natuur ingericht voor kwetsbare dieren in de natuur. Wil jij helpen bij het onderhoud aan bijvoorbeeld het Leeuwerikveld en de Vlinderroute (Vacaturecode D 015)?
* De Wassenaarse Brandweer kan altijd nieuwe vrijwilligers M/V gebruiken die de Opleiding Manschappen willen volgen en die tijdens hun dienst binnen 3 minuten op de kazerne kunnen zijn. Help jij in ons dorp mens en dier “uit de brand” (Vacaturecode M 024). Doe de geschiktheidstest op www.brandweertest.nl.
* De St. Nationale Dierenzorg zoekt Dierenverzorgers (Vacaturecode D 001) die willen helpen bij het verzorgen van de dieren die worden opgevangen (Vacaturecode D 001). Ook handige vrijwilligers met groene vingers zijn welkom om te helpen bij het onderhoud van het terrein en de diverse gebouwen (Vacaturecode L 011).

Meer weten over deze of een andere vacature in het vrijwilligerswerk?
Ga langs bij de Vrijwilligerscentrale in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Openingstijden ma t/m do van 09.30-12 uur. Op vrijdag kun je terecht in de bibliotheek tijdens het vrijwilligersspreekuur van 10-12 uur. Vraag naar de vacaturemappen op het gemeentehuis of bij de bibliotheek.