zaterdag 16 februari 2019

K Kunst & cultuur

In de kerstvakantie naar Theater Warenar

Wassenaar - Tijdens de kerstvakantie is er natuurlijk ook een mooie familievoorstelling te zien in Theater Warenar. Emiel de Jong en Harold Schraven spelen op woensdag 28 december 'BRRR....', een humoristisch verhaal over een wereld vol sneeuw. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en hun (groot)ouders. Meer informatie vindt u op www.warenar.nl. Kaarten bestellen voor deze matinee kan via de website www.warenar.nl.

Een humoristisch verhaal vol nieuwsgierige pinguïns, koude neuzen en sneeuw...

Een Eskimo, helemaal alleen op de poolcirkel. Zijn iglo als een koud huis vol warmte. De ijspegels laten iedere dag een weemoedig deuntje horen, maar zowel dat lied als de kou deren hem niet. Hij heeft het goed zo. Totdat hij bij het ijsvissen een verkleumde man naar boven hengelt. Dit zet hun beide werelden op zijn kop.

BRRR... is een warme voorstelling over de gewenning om alleen te zijn en het dilemma om je aan te passen. Wat als je elkaar denkt te snappen, maar elkaar toch niet begrijpt?

TG Graasland bestaat uit de twee ervaren theatermakers Emiel de Jong (cabaretduo Schudden) en Harold Schraven. Zij hebben van BRRR... een nagenoeg tekstloze, zeer beeldende, erg grappige en muzikale voorstelling gemaakt.

Kaartverkoop
U kunt genieten van BRRR... op woensdag 28 december in Theater Warenar. De voorstelling begint om 14.30 uur. Kaarten kosten € 7,50 en u kunt ze reserveren via www.warenar.nl.