Skip to content

Word lekker fit in het nieuwe jaar Start to Run!

1 januari 20182 minute read

Wassenaar – Hangen jouw goede voornemens al boven je bed? Begin je nieuwe jaar goed en vol energie! Doe mee met Yakult Start to Run. Het hardloopprogramma voor iedereen: fit of niet, je kunt altijd meedoen! Ruim 67.000 lopers zijn je voorgegaan, hét bewijs dat ook jij binnen 7 weken 25 minuten aaneengesloten kunt hardlopen.

Enthousiaste trainers van WZK Tri-Team Dé hardloopvereniging van Wassenaar staan klaar in de startblokken. Jullie trainers bereiden zich voor op de cursus die op 6 januari 2018 begint. Terwijl iedereen nog lekker met een warm dekentje op de bank ploft, of geniet van de winterwereld, zijn zij al bezig met het verzinnen van leuke trainingen en het spotten van mooie plekjes in de omgeving. Die hardlooptrainers houden zich het hele jaar door fit en staan te popelen om je te helpen fitter te worden en gezond te leven.

Je kunt haast niet beter beginnen dan met Yakult Start to Run. Je gaat én werken aan je conditie, je energie en je gezondheid én maar liefst 93% slaagt bij ons! Het is een verantwoord programma van zeven weken waarbij een team van professionele trainers jou helpt en begeleidt om het hele traject vol te houden. Gemakkelijker dus dan zelf gaan hardlopen want die trainer én dat gezellige groepje loopmaatjes zijn een goede stok achter de deur, een extra stimulans om jou in shape te brengen. Laat je helpen met die #eerstestap.

Ook bij jou om de hoek gaan we weer los het komend jaar. Zet jij jouw eerste stap op 6 januari 2018 om 9:30 bij WZK Tri-Team. Er wordt getraind vanuit de WZK clubruimte in het Sterrenbad (Generaal Winkelmanlaan 2, 2243 AZ Wassenaar). De ingang van de WZK clubruimte bevindt zich aan de rechter zijde van de hoofdingang halverwege de parkeerplaats.

Samen meedoen is gewoon veel leuker! Schrijf je in met je loopmaatje en krijg € 7,50 korting! 
www.yakultstarttorun.nl/vriendendeal

Check www.yakultstarttorun.nl/verenigingen/wzk-tri-team-wassenaar voor meer info.

Tags

Start to RunTri-TeamWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top